sunnuntai 7. joulukuuta 2014

JOULU JOULU


Hellurreii, kirjottelu jäänyt taas pahasti kesken, johtuen elämän muutoksesta ja tietokoneen käytön vähentymisestä, kännyl tän kirjottelu ei oo niin hauskaa puuhaa, mutta nyt oli hyvin ilta aikaa kirjotella tänne :)

ihanaa joulu on pian taas täällä, vieläkään ei ole tietoa missä mahdan jouluni viettää, toisin kuin uusi vuosi, sen viettoon on jo suunnitelmia kavereitten kanssa!

Eilen oltiin juhlistamassa kaverin kotiinmuuttoa ja tuli siinä kokeiltua suhteen rajojakin, kokemuksesta voin sanoa, ettei kannata lähteä kävelemään kännissä kaverin kanssa ilman että kertoo jätkilleen minne on menossa, tappeuitahan siitä vaan tulee, onneks asiat sai selvitettyä puhumalla!
muutamia mustelmiakin kropassa ja kaverin vaatteet mukana :DDD
loppujen lopuks oli kumminkin ihan kiva ilta :3

Nyt tekis mieli laulaa taas vähän lisää lauluja tonne mun YouTube tilille, joten ehotelkaapa kommentti kenttään, mitä mä laulaisin, toki joululaulut ois tähän aikaan vuodesta aika hyvä, mutta saa ehotella muitakin, niin koitan saada aikaseks tässä joku päivä!

mulla ois niin paljon kirjotettavaa, mutta tulis kunnon romaani siitä joten kerron nyt vaan elämän kohokohtia!
villen kanssa ei mennyt taas kaikki ihan putkeen, joten erohan siitä tuli, jos ottais opikseen nytten jatkossa eikä etene niin nopeasti suhteissaan.
Onneks mä löysin tollasen yhden idiootin elämääni, ilman sitä en ois varmaankaa päässy yli erostani niin hyvin!
vieläkin vaikee tajuta sitä, että mun pitää löytää oma asunto ja oppii elää ihan omaa elämääni, onneks mulla on mun ihanat kissat ja ihana poikaystävä ja perhe, joitten seurasta mä voin nauttia!


HYVÄÄ JOULUN ODOTUSTA, toivotaan että tulisi valkea joulu tänä vuonna :))