perjantai 17. lokakuuta 2014

SYKSY KUULUMISIA


Hello hello ja mukavaa syksyä kaikille!

ilmat viilenee kovaa vauhtia ja iteki joutunu jo siirtymään toppatakin käyttöön!
vaatii taas totuttelua tuo kylmä ilma, tuliskohan tänä vuonna lunta oikeen kunnolla?
maltan tuskin odottaa joulua jo, ihan vaan niitten ruokien suhteen, ei muuten :D

rupeen kärsimään pian ikäkriisitä, kun toi tammikuu lähenee niin nopeesti, sillo jo täytän 20 v, herranjumala sentää :D

Muutostakin piti taas kerran tehdä tähän ulkonäköön,blondista tulikin nyt piiloblondi ja palasin takasin tähän tuttuun brunetteen, ei paha tämäkään!
kauan oon miettiny jos sitä kulmalävistyksen ottais ja tossa eilen sitten aattelin et saisko jostain näin lyhyellä varotusajalla vielä ja onneksi löyty lohjalta ihana paikka ja lävistäjä (Tattoo Nation) ja sieltä sainkin sitten sen hommattua!

Tänään käytii kullan kanssa kaupassa ja oli kala päivä koko porukalla, kissa lapsoset sai omia kalojaan ja ol oikeen tyytyväisiä loppuillan!
itellemme tehtiin uunikalaa ja perunamuusia, nami nami!
myöhemmin leivoin sitten vielä marjarahkapiirakan, sitä saakin hetken syödä, meinaan en oo ihan ton rahkan ystävä, mutta oli pakko kokeilla jotain muutakin kun perus marjapiiras!

Mulle vois taas jaella ehdotuksia siitä mistä kirjottaisin tänne, kokkihan olen ammatiltani niin mielelläni kertoisin vaikka jtn hyväksi todettuja reseptejä, joten laittakaas ideoita tännepäin niin koitan jotain kehitellä, sais tän blogin kirjottelunkin pysymään rutiinina!

Nyt tähän loppuun vielä pakko mainostaa facebookissa mun kirppis ryhmää jossa myyn itselleni ylimääräisiä tavaroita ja vaatteita ym millon mitäkin, edullisin hinnoin tottakai, tulkaa kattelee ni pääsen niistäkin eroon!
linkki löytyy alta!


HYVÄÄ VIIKONLOPPUA KAIKILLE JA OLKAAHAN KUNNOLLA!<3
KIITOS JOS VAIVAUDUIT LUKEMAAN!